Oplossingen

Error message

Notice: Only variables should be passed by reference in piog_preprocess_page() (line 152 of /home/public/sites/www.perfection-in-oracle.nl/sites/all/themes/piog/template.php).

Tijdens implementaties denken de TopConsult medewerkers mee in oplossingen en methodes die uw bedrijfsprocessen kunnen verbeteren en ervoor zorgen dat de gewenste informatie op een snellere en efficiëntere wijze wordt verkregen. Het resultaat hiervan is een aantal producten dat met veel succes op de markt is ontvangen. Hieronder een korte omschrijving van onze producten. Als u gedetailleerde informatie wenst neem dan contact met ons op via de link hier rechts:

TopConsult Advanced Security

Voeg zelf snel en dynamisch additionele beveiligingsregels toe aan de Oracle eBusiness Suite met gebruik van TopConsult Advanced Security.

TopConsult Scanning and Routing

TopConsult Scanning and Routing. De volledig in Oracle Applications geintegreerde oplossing voor u inkoopfactuur proces door middel van TopConsult Scanning and Routing.

TopConsult Security PlugIN

Dynamisch scherm eigenschappen instellen zonder dat er maatwerk noodzakelijk is door gebruik te maken van de TopConsult Security PlugIN.

TopConsult Global Gateway Interface

De TopConsult Global Gateway Interface integreert betalingen via ABN AMRO GlobalGateway in Oracle Payables door gebruik te maken van de TopConsult Global Gateway Interface.

Ontsluiting eBS voor OBIEE

Door gebruik van onze gestandaardiseerde ontsluitingslaag welke geoptimaliseerd is voor gebruik in OBIEE kunt u snel de juiste informatie halen uit uw eBusiness Suite omgeving. Lees hier meer.