Universiteit Twente live met R12.1.3

Error message

Notice: Only variables should be passed by reference in piog_preprocess_page() (line 152 of /home/public/sites/www.perfection-in-oracle.nl/sites/all/themes/piog/template.php).

High tech, human touch. Dat is de Universiteit Twente. 3.300 wetenschappers en professionals zorgen samen voor baanbrekend onderzoek, relevante innovatie en inspirerend onderwijs voor meer dan 9.000 studenten. De ondernemendeuniversiteit stimuleert studentondernemerschap, organiseert tal van activiteiten voor het voortgezet onderwijs en is partner in Kennispark Twente.

Universiteit Twente is sinds juni 2012 live met versie 12.1.3 na een succesvolle upgrade van versie 11.5.10. De Oracle eBusiness Suite kent de modules Financieel, Inkoop, Projects Accounting en HR.Ook is Advanced Collections geïmplementeerd ter vervanging van het huidige aanmaningsproces op een zodanig wijze dat het volledige proces van inningen uitgebreid kan worden gevolgd.

Naast het aanpassen van maatwerk als gevolg van de upgrade is ook de eigen module voor onderhanden werk en het voorportaal met betrekking tot het scannen en goedkeuren van inkoopfacturen aangepast.

TopConsult heeft deze upgrade in samenwerking met  Universiteit Twente  uitgevoerd.