Topoplossingen voor Weir Minerals en de energie sector.

Error message

Notice: Only variables should be passed by reference in piog_preprocess_page() (line 152 of /home/public/sites/www.perfection-in-oracle.nl/sites/all/themes/piog/template.php).

Weir Minerals is gespecialiseerd in het leveren en ondersteunen van ontwateringsvraagstukken en oplossingen, waaronder pompen, hydrocyclonen, kleppen, scherm machines en screen media, rubber en slijtvaste bekleding voor de wereldwijde mijnbouw en de verwerking van mineralen, de energiesector en de algemene industrie. De kracht van hun producten ligt in de superioriteit van hun hydraulische ontwerpen en de toepassing van corrosie en slijtvast materialen. In de wereld van ontwateringsvraagstukken zijn de bedrijfskosten vaak  zwaarder dan investeringskosten. Weir Minerals helpt haar klanten dan ook met zaken als duurzaamheid, capaciteit, efficiëntie en het onderhoud. Zij zijn dan ook een ware partner voor haar klanten, elke stap van de weg.

Oracle eBS.
TopConsult is actief bij Weir Minerals op diverse fronten. Wij hebben aan de wieg gestaan van een succesvolle implementatie van I-Procurement. Dit is uitgevoerd onder R11.5.0.

Daarnaast is in de financiële module  een volledige inrichting gedaan om buitenlands betalingsverkeer mogelijk te maken. Ook is voor Weir Taicang een operating unit ingericht met GL, AP, AR, CM en E-Business TAX.

Tevens heeft TopConsult de upgrade naar R12 verzorgt inclusief al het  maatwerk. Dit maatwerk omvat onder andere:

  • Ontwikkelen en realiseren van software voor de zgn. montagebom op basis van operation requirements. Op basis van de montagebom kan een pomp worden geassembleerd buiten de WIP-operations wat een efficiëntere planning en afbouw van de pomp met zicht meebrengt;
  • Uitgaande documenten op basis van XML / BI Publisher;
  • Aansturing vanuit EBS van de Haenel  lift ten behoeve van order picking.

Tenslotte heeft TopConsult ervoor gezorgd dat Weir Minerals ook de laatste noodzakelijke BTW aanpassingen heeft geïmplementeerd.