NLR, top research voor een betere, duurzame en efficiëntere luchtvaart.

Error message

Notice: Only variables should be passed by reference in piog_preprocess_page() (line 152 of /home/public/sites/www.perfection-in-oracle.nl/sites/all/themes/piog/template.php).

Het NLR is de lucht-en ruimtevaart kennisonderneming in Nederland. Het geeft antwoord op vragen als: hoe kunnen vliegtuigen worden gemaakt stiller, zuiniger en veiliger, terwijl verhogen van de capaciteit op de grond en in de lucht? Hoe kunt u ervoor zorgen satellieten te blijven bij een constante temperatuur, zodat ze kunnen blijven om efficiënt te functioneren?

 
Een staf van 650 medewerkers ontwikkelt nieuwe technologieën, het combineren van disciplines zoals vliegtuigen engineering, elektrotechniek, wiskunde, natuurkunde, informatica en psychologie. Zij maken gebruik van state-of-the-art faciliteiten, zoals windtunnels en met elkaar verbonden vliegtuigen en luchtverkeersleiding radar en toren simulatoren.
 
Het NLR is gericht op de gehele levenscyclus van vliegtuigen: uit onderzoek, via ontwerp, service en onderhoud van de modernisering in zowel burgerlijke als militaire luchtvaart.

Door TopConsult is een topprestatie geleverd bij NLR. Het NLR gebruikt al enige tijd de Oracle eBusiness Suite versie 11.5.10 met de modules Financieel, Inkoop, Projects Accounting en HR.

TopConsult heeft het NLR geholpen met het succesvol upgraden van de Oracle eBusiness Suite naar versie 12.1.2 in zo’n 6 maanden tijd inclusief het aanpassen van het aanwezige maatwerk en het verzorgen van additionele opleidingen aan eindgebruikers.

Het NLR en TopConsult kunnen terugkijken op een succesvolle tijd. 

Daarnaast is Perfection in Business Intelligence bij NLR actief geweest op het gebied van OBIEE.