R12 migratie bij TUe succesvol gerealiseerd met TopConsult.

Error message

Notice: Only variables should be passed by reference in piog_preprocess_page() (line 152 of /home/public/sites/www.perfection-in-oracle.nl/sites/all/themes/piog/template.php).

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een onderzoeksuniversiteit, gespecialiseerd in engineering science & technology. Met hun onderwijs, onderzoek en kennisvalorisatie dragen zij bij aan:

  • Science for society: de oplossing van grote maatschappelijke vraagstukken en de groei van welvaart en welzijn door de focus op de Strategic Area’s Energy,  Health en Smart Mobility;
  • Science for industry: de ontwikkeling van technologische innovaties in samenwerking met het bedrijfsleven;
  • Science for science: de vooruitgang van de technische wetenschappen door excellentie op belangrijke onderzoekszwaartepunten en vernieuwing van het onderwijs. 

Excellent onderwijs
Zij zien het als hun taak om ingenieurs op te leiden, die beschikken over een stevige wetenschappelijke basis en diepgang. Ook hebben zij de nodige competenties om zich succesvol in maatschappelijke sectoren en functies te kunnen ontplooien.

Oracle eBS
Technische Universiteit Eindhoven (TUE) gebruikt al enige tijd Oracle eBusiness Suite en maakt gebruik van de modules Financieel, Inkoop en HR.

Medio 2011 is gestart met de upgrade van versie 11.5.10 naar 12.1.3 door TopConsult in samenwerking met de TUE. Als vervanging van het aanmaningsproces is Advanced Collections geïmplementeerd. Ook het maatwerk is aangepast zoals het automatisch aanmaken van inkooporders en definiëren van basis views voor de upgrade van het datawarehouse. Daarnaast heeft TopConsult de opleidingen voor eindgebruikers verzorgt.

De TUE is live met versie 12.1.3 sinds augustus 2012 en kan terugzien op een succesvolle samenwerking met TopConsult.