Output Management bij Gemeentewerken Rotterdam

Error message

Notice: Only variables should be passed by reference in piog_preprocess_page() (line 152 of /home/public/sites/www.perfection-in-oracle.nl/sites/all/themes/piog/template.php).

Gemeentewerken Rotterdam is al enkele jaren een zeer intensieve gebruiker van Oracle Applications. Een van de punten waarvoor men op zoek was naar verbetering had betrekking op de kwaliteit van de uitgaande documenten en de archivering daarvan. De vormgeving alsmede de correcte presentatie (van met name projectgeoriënteerde facturen) vereiste veel aandacht en regelmatig onderhoud. Met TopConsult Output Management biedt TopConsult in samenwerking met StreamServe hiervoor een perfecte oplossing.

In nauwe samenwerking met medewerkers van Gemeentewerken Rotterdam heeft TopConsult in slechts iets meer dan een maand tijd gerealiseerd dat men facturen (inclusief complexe projectfacturen in meerdere vormen), aanmaningen, rekeningoverzichten, afroeporders en bevestigingen voor verkooporders kan afdrukken. Deze documenten worden direct uit Oracle Applications opgestart conform de standaardwerkwijze in Oracle en zijn zonder concessies geheel conform de huisstijl van Gemeentewerken Rotterdam ontwikkeld.

Daarnaast worden de afgedrukte facturen als PDF bestand aan de factuurdata in Oracle gekoppeld zodat deze binnen de applicatie door de gebruiker op te vragen zijn in de vorm zoals de klant deze op papier heeft ontvangen. Medewerkers van Gemeentewerken Rotterdam zijn na een opleiding intensief bij de implementatie betrokken geweest zodat Gemeentewerken Rotterdam zelf in staat is om in de toekomst zelfstandig aanpassingen aan de documenten te realiseren. TopConsult Output Management zorgt voor een consistente en releaseonafhankelijk interface waardoor Gemeentewerken Rotterdam bij een upgrade naar release 11i geen zorgen heeft omtrent de aanpassing van de uitgaande documenten.

Gerard Stam, Application Manager Oracle Applications, over dit project: “Bij de start van nieuwe automatiseringsprojecten ben ik altijd erg optimistisch en na afloop valt het helaas ook vaak tegen. Dit project zag ik wederom positief tegemoet. Het resultaat oversteeg in dit geval echter mijn verwachtingen!”