Duiivelaar Pompen live met 11.5.10

Error message

Notice: Only variables should be passed by reference in piog_preprocess_page() (line 152 of /home/public/sites/www.perfection-in-oracle.nl/sites/all/themes/piog/template.php).

Bij Duijvelaar Pompen weten we alles van water. Om preciezer te zijn: over pompen en pompinstallaties voor het transport van schoon- en vuilwater. In een halve eeuw heeft water een enorme evolutie doorgemaakt – mede dankzij Duijvelaar Pompen. Oplossingen werden intelligenter, veelomvattender, betrouwbaarder. We speelden en spelen er een belangrijke rol in. In Nederland, waar bijvoorbeeld ongeveer de helft van de drukverhoginginstallaties van Duijvelaar-komaf is, en wereldwijd: in meer dan honderd landen heeft DP-Pumps, de internationale merknaam, een grote reputatie.

Duijvelaar Pompen is eind augustus 2007 live gegaan met versie 11.5.10 van de Oracle eBusiness Suite. Duivelaar Pompen gebruikt al sinds 1997 de eBusiness Suite en heeft een van de meest brede implementaties in Nederland (Financieel, Logistiek, Manufacturing, Contracts, Service, Installed Base en HR). Enige jaren geleden is de 10.7 implementatie middels een upgrade omgezet van versie 10.7 naar 11.5.8 . Destijds zijn met de ingebruikname van 11.5.8 ook de modules HR, Service, Contracts en Installed Base in gebruikgenomen. Dit project is toen in nauwe samenwerking met TopConsult uitgevoerd. 

Duijvelaar beheert haar eBusiness implementatie grotendeels zelfstandig en heeft deze upgrade volledig in eigen regie met beperkte inzet van consultancy uitgevoerd. Op specialistische onderdelen is gebruik gemaakt van de inzet van eBusiness Suite experts van TopConsult. 

Na deze upgrade is Duijvelaar weer bij op het gebied van de Oracle Business Suite. Nieuwe functionaliteiten die in de nieuwe versie beschikbaar zijn geworden zullen waar deze voor Duijvelaar bruikbaar en relevant zijn, geïmplementeerd worden.