Carrière

Error message

Notice: Only variables should be passed by reference in piog_preprocess_page() (line 152 of /home/public/sites/www.perfection-in-oracle.nl/sites/all/themes/piog/template.php).

Wij zoeken TOPtalent:

Oracle EBS Functioneel Consultant Financieel en Projecten

We zijn op zoek naar een Oracle EBS Functioneel Consultant Financieel en Projecten. Met jouw kennis en ervaring in Oracle EBS op het gebied van Finance & Control werk je samen met andere professionals aan projecten op het snijvlak van business en IT. Lees hier meer over deze vacature.

Oracle EBS Functioneel Consultant Logistiek & SCM

We zijn op zoek naar een Oracle EBS Functioneel Consultant Logistiek & SCM. Met jouw kennis en ervaring in Oracle EBS op het gebied van Logistiek & SCM werk je samen met andere professionals aan projecten op het snijvlak van business en IT. Lees hier meer over deze vacature.

Functioneel Beheerder eBusiness Suite

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Beheerder eBusiness Suite met minimaal 2 jaar ervaring die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Als onderdeel van een team dat bestaat uit ervaren Beheerders ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van beheerwerkzaamheden bij onze klanten. Dit kan zowel on-site als ook remote zijn. Lees hier meer over deze vacature.