Vijf veel gestelde vragen over Oracle Fusion Applications.

Error message

Notice: Only variables should be passed by reference in piog_preprocess_page() (line 152 of /home/public/sites/www.perfection-in-oracle.nl/sites/all/themes/piog/template.php).

Vijf veel gestelde vragen over Oracle Fusion Applications. Aan Basheer Khan is recentelijk (juni 2012) de vraag voorgelegd of hij deze wilde beantwoorden.

Basheer Khan, de oprichter en chief executive officer van de bekroonde, Californië gevestigde Innowave Technology. Hij is een Oracle ACE Director en werd geselecteerd Oracle Magazine Integration Architect van het Jaar in 2006.

Hier zijn vijf veelgestelde vragen over Oracle Fusion Applications.

Wat is er anders aan Oracle Fusion Applications?
Ik krijg vaak deze vraag. Voor mij is de grootste differentiator de gebruiksvriendelijkheid. Terwijl de meeste applicaties worden ontwikkeld om de functionaliteit te voldoen, zijn Oracle Fusion Applications ontwikkeld met een enorme nadruk op bruikbaarheid. Een pluim voor het Oracle Usability team, dat grote inspanningen verricht met begrip bruikbaarheid behoeften door het uitvoeren van een menigte van usability testing sessies. Door gebruik te maken van deze gebruiker feedback en best practices uit bestaande applicaties, de Usability team vastgestelde richtsnoeren, design patterns en normen die gemakkelijk werden uitgevoerd door Oracle Product Development. Oracle Fusion Applications zorgen voor een consistente, rol-gebaseerde gebruikersinterface die is doordrenkt met Web 2.0-mogelijkheden en is voorzien van ingebouwde ondersteuning van de besluitvorming. Zoals ik ben begonnen met Oracle Fusion Applications te gebruiken, besef ik nu hoe veel eenvoudiger het is om je werk te doen met intuïtieve en intelligente user experience.

Wat is de basis voor Fusion Applications?
Oracle Fusion Applications zijn gebouwd op de toonaangevende open-standaarden Oracle Fusion Middleware platform, dat een aantal van de meest krachtige, state-of-the-art technologie omvat. Oracle Fusion Middleware biedt ondersteuning voor beveiliging, user interface kader, business intelligence, collaboratie, zoekmogelijkheden, business process orkestratie en uitbreidbaarheid van Oracle Fusion Applications.

Hoe lang duurt het om Fusion Applications te installeren?
Het installeren van Oracle Fusion Applications wordt steeds makkelijker met elke release. U kunt ervoor kiezen om Oracle Fusion Applications te installeren op "bare-metal", of leverage Oracle Virtual Machines (OVM) om alle onderdelen te hosten. De Oracle Provisioning Framework wordt gebruikt om Oracle Fusion Applications te zetten op blank metaal, terwijl de Oracle Virtual Vergadering Builder ondersteunt OVM-gebaseerde implementaties. Een typische OVM-installatie kan worden voltooid binnen de drie dagen, terwijl de bare-metal installatie duurt maximaal twee weken. Op een minimum, bare-metal installaties vereisen twee servers, en ik heb uitgevoerd een OVM-installatie op een enkele server in twee dagen.

Wat gebeurt er met mijn bestaande toepassingen?
Een van de beste aspecten van de Oracle Fusion Applications is hun vermogen om samen te bestaan ​​naast uw bestaande toepassingen voetafdruk. Verschillende organisaties hebben nu gerealiseerd dat het implementeren van Fusion Applications niet is een "rip and replace" oefening noodzakelijk. Een of meer pijlers van Fusion Applications kan worden ingezet om te profiteren van hun unieke functionaliteit, naadloos integreren met uw bestaande toepassingen.

Hoe beheer ik Oracle Fusion Applications?
Oracle Fusion Applications kan zeer efficiënt worden beheerd met Oracle Enterprise Manager 12c, een complete cloud management oplossing. Oracle Enterprise Manager biedt een uitgebreide applicatie management framework dat omvat het ontdekken en systeem monitoring, applicatie performance management, configuratie management en lifecycle management, met inbegrip van back-up en herstel. Door het monitoren van waar het om gaat en het beheer van bij wijze van uitzondering, Oracle Enterprise Manager biedt een volledig kader voor het verstrekken van real-time diagnostiek naar onderwerpen die van invloed de business te identificeren en snel op te lossen.

Het is een geweldige reis naar deze next-generation toepassingen. Je moet het ervaren om het verschil te begrijpen wat het voor uw organisatie kan betekenen. Wij bij Innowave hebben dit inmiddels gedaan. Ik hoop dat u dat ook u dit zult ervaren. 

Voor meer informatie neem contact op met TopConsult.