Oracle Fusion Applications

Error message

Notice: Only variables should be passed by reference in piog_preprocess_page() (line 152 of /home/public/sites/www.perfection-in-oracle.nl/sites/all/themes/piog/template.php).

Ontworpen vanaf de grond af opgebouwd, met behulp van de nieuwste technologische vooruitgang en geïntegreerd  met de best practices verzameld uit duizenden klanten. Oracle Fusion Applications zijn volledig open, service enabled enterprise applicaties. Gebouwd op een stevig fundament van innovatieve standaarden,  gebaseerd op middleware, met behulp van een service-oriented architectuur-aanpak en een gemeenschappelijk gegevensmodel. Oracle Fusion Applications een nieuwe innovatie manier van werken op basis van de laatste technologieën. Geleverd als een complete suite van modulaire applicaties. Oracle Fusion Applications werkt samen met uw bestaande applicatie investeringen zodat uw prestaties verbeteren, IT kosten verminderen en betere resultaten te krijgen.

 
Uniek ontwerp Principes
Het unieke ontwerp principes achter Oracle Fusion Applications onderscheidt zich van alle andere toepassingen op de markt en tegelijkertijd zorgt het voor aanzienlijke zakelijke waarde voor uw bestaande toepassingen investeringen. Deze design principes zijn:
  • Een complete, best-in-class applicatie suite gebouwd op een 100 procent standaarden gebaseerde fundament dat alle aspecten van uw bedrijf ondersteund en strategische waarde toevoegd aan bestaande applicaties;
  • Complete rolgebaseerde gebruikerservaring op maat gemaakt voor unieke behoeften van de bestuurskamer met eerste lijnsgebruikers verbindt met een pro-actieve lijst van wat ze nodig hebben om gedaan te krijgen, de informatie die ze moeten effectieve beslissingen, aanwijzingen over hoe taken uit te voeren en snelle toegang aan de mensen die hen kan helpen de klus te klaren;
  • Complete keuze van de migratie paden en implementatie-opties. Selecteer een module, een familie, of het gehele suite. Implementatie-opties variëren van 'onsite' naar publieke clouds en private clouds of een hybride combinatie.
De nieuwe standaard voor Innovatie
De oude werkelijkheid van zakelijke applicaties was dat ze efficiënter wordt, maar de broze aard van hun code en eigen benadering van technologie voor ernstige beperkingen en hogere kosten. Oracle Fusion Applications zijn gebouwd op een fundament van 100 procent op standaarden gebaseerde middleware met behulp van een servicegerichte aanpak en een gemeenschappelijk gegevensmodel. Deze moderne aanpak ten goede komt zowel de zakelijke en IT-versnelling van het tempo van de veranderingen en innovatie, terwijl op hetzelfde moment, verlaagt zowel korte-en lange termijn kosten. Bovendien vereenvoudigde configuratie en een gemeenschappelijke data model maken een
verandering meteen, change-overal te benaderen om business-versnelling van het tempo van innovatie en het verminderen van belemmeringen en vertragingen.
 
De nieuwe standaard van werken
Het meeste transactionele werk vandaag is geautomatiseerd, met verzamelde informatie en het werk stroomt door de diverse procesflows. Het is zeer effectief, maar het helpt niet kenniswerkers met het maken van de juiste beslissingen of bewaken van uitzonderingen. Om het werk te bevorderen en beslissingen te nemen, hebben kenniswerkers informatie nodig om beslissingen te ondersteunen. Deze informatie bestaat uit gestructureerde en ongestructureerde informatie, zoals documenten en samenwerking met collega's, zakelijke partners en klanten. Nieuwe technologieën en Web 2.0 vormen de basis van nieuwe rollen om kenniswerkers te ondersteunen op een manier die transactionele systemen nooit zou kunnen.
 
De nieuwe standaard voor Technology Adoption en IT-beheer
Met de traditionele zakelijke toepassingen, de behoeften aan nieuwe technologie toe te passen, snel implementeren van nieuwe functionaliteit en het minimaliseren van overhead kosten hebben zowel IT-afdelingen en de bedrijven die ze ondersteunen gigantische uitdagingen. Oracle Fusion Applications bieden een complete set van toepassingen, van HRM, financiën, field sales en supply chains. Een modulaire aanpak zorgt ervoor dat u die kunt gebruiken, wanneer je het nodig hebt. Goede implementatie standaarden en tools helpen uw systemen snel up and running te zijn. Een complete set van implementatie opties van 'onsite' naar het publiek wolken, private clouds, of hybride publiek / private clouds biedt bedrijven de flexibiliteit om implementaties te versnellen, op te schalen, te herleiden, of snel wijzigingen aan te brengen. Tegelijkertijd, krachtige en intuïtieve management mogelijkheden zorgen ervoor dat zakelijke behoeften worden voldaan en middelen beschikbaar komen en tegelijkertijd de IT-overhead kosten verminderen.
 
Extra Business Value voor uw bestaande toepassingen
Klanten die applicaties zoals Oracle E-Business Suite of Oracle's JD Edwards, PeopleSoft, Primavera, Siebel, of toepassingen van derden gebruiken ondervinden een groot aantal opties en mogelijkheden om meer strategische waarde te creëren, extra efficiency en het verbeteren van de tijdigheid en juistheid van informatie om de beslissingen met Oracle Fusion Applications te nemen. Het modulaire ontwerp van Oracle Fusion Applications, in combinatie met de toezegging van Oracle om de investeringen en de steun, betekent dat u kunt gebruiken Oracle Fusion Applications op uw eigen tempo en op jouw voorwaarden.
 
Strategische Aanbeveling.
Oracle biedt volledige keuze in adoptie opties. Hier zijn een aantal aanbevelingen om u te helpen het meeste zakelijke voordelen en flexibiliteit van een Oracle Application productlijn:
  • Upgrade naar de nieuwste versie van uw huidige product investeringen. Nieuwe releases in alle productlijnen leveren extra business value en houden u op de huidige op technologie;
  • Houd rekening met op standaarden gebaseerde Oracle Fusion Middleware voor nieuwe integratie, portal, content management en andere projecten. Het ontwikkelen van de volgende generatie vaardigheden en expertise in uw organisatie zal u de maximale flexibiliteit en bijdragen tot het verminderen IT-werving en inkoop kosten;
  • Evalueer Oracle Fusion Applications modules die waarde kan bieden naast uw bestaande applicaties portefeuille.
Voor meer informatie neem contact op met TopConsult.