Oracle Cloud houdt Value Chain Professionals in Front

Error message

Notice: Only variables should be passed by reference in piog_preprocess_page() (line 152 of /home/public/sites/www.perfection-in-oracle.nl/sites/all/themes/piog/template.php).

Een complete set van enterprise resource planning diensten, met inbegrip van inkoop, voorraadbeheer en project portfolio management, verwacht als onderdeel van de Oracle Cloud ERP-diensten. Oracle Cloud ERP diensten onderdeel van Oracle Cloud application services levert geïntegreerde industrie normen in een cloud-omgeving die volledig wordt beheerd, gehost en ondersteund door Oracle.

Fast Time to Value
Oracle Cloud ERP diensten zal gebruik maken van een abonnement gebaseerde SaaS-model met voorspelbare prijsstelling per gebruiker. Dit model levert een hoge rentabiliteit doordat nieuwe mogelijkheden snel, online te verkrijgen zijn  zonder grote investeringen. De noodzaak om te starten in house met eigen, vaak schaarse, ICT-bronnen, die implementaties kunnen vertragen zijn niet noodzakelijk.

Oracle Cloud ERP diensten is een modulaire oplossing die de back-office verandert in een gezamenlijke en efficiënte hub waarin rijke financiële en operationele capaciteiten worden gecombineerd met de nieuwste sociale, mobiele en analytische technologieën. Het volledige aanbod van Oracle Fusion Procurement omvat;

 • Oracle Fusion Inventory Management;
 • Oracle Fusion Project Portfolio Management;
 • Oracle Fusion Financials;
 • Oracle Fusion Governance,
 • Risk en Compliance;
 • Oracle Fusion Product Hub;
 • Oracle Hyperion Planning.

Een Full Procurement Suite
Oracle Fusion Procurement bestaat uit vijf belangrijke modules.

 • Oracle Fusion Sourcing, deze bevordert de kennis centric samenwerking op lange termijn, welke besparingen creëren en het sourcing proces vergemakkelijkt voor alle belanghebbenden;
 • Oracle Fusion Overheidsopdrachten geeft organisaties meer inzicht, verkort de cyclustijden en helpt de naleving van de standaardovereenkomsten te automatiseren;
 • Oracle Fusion Self-Service Procurement brengt de consument shopping ervaring voor de zakelijke gebruiker;
 • Oracle Fusion Purchasing maximaliseert het aankoopproces, zorgt voor een professionele, efficiëntie en effectivive, met name voor centraal georganiseerde inkoop in shared service omgevingen;
 • Oracle Fusion Supplier Portal zorgt voor een real-time samenwerking met elke leverancier vanuit een webbrowser.

Inventarisatie en Project Management
Daarnaast kunnen de supply chain en inkoop professionals gebruik maken van Oracle Fusion Voorraadbeheer om de belangrijkste prestatie-indicatoren bij te houden voor centrale bewaking van alle Warehouse activiteiten. Het biedt ook werkplekken ingericht voor het ontvangen, inventaris, picking en verzending. Tevens beschikt deze oplossing over een business intelligence dashboard voor een nauwkeurige kosten-analyses.

Oracle Fusion Project Portfolio Management is een modulaire suite van applicaties die zijn ontworpen om te werken als een complete enterprise project portfolio management oplossing of als uitbreiding op een bestaand project portfolio management oplossing.

Met een breed scala aan zakelijke toepassingen en platformen diensten, is Oracle ERP Cloud diensten de enige commerciële cloud aanbod dat de gegevens en business process fragmentatie elimineert, die optreedt wanneer klanten gebruik van meerdere, verzuilde publieke(silo's) clouds.

Voor meer informatie neem contact op met TopConsult.